dinsdag 24 augustus 2010

LONDON ROCKS!

Heeeej! het is al weer een week geleden dat ik voor het laatst heb geschreven!!!
maar ik ben dus een paar dagen in London wezen shoppen met mn moeder!
het was echt superleuk en we hebben kei veel leuke dingen gekocht!

in deze winkels hebben we allemaal ge scoort!:
                                                                     TOPSHOP!(ll)

Een supergrote winkel met allemaal leuke dingen! alle celebs gaan ernaartoe en ook alle tourristen! je moet er goed rondkijken want er is zoooo veel!! en je komt later met minimaal 2 tassen de winkel uit!
Tip: pas bijna alles wat je wilt kopen, want als het te groot of te klein is, kan je het niet zomaar terug brengen!


NEW LOOK!

misschien lijkt het op het eerste oog een beetje een rommel winkel maar je móét echt ff naar binnen lopen! als je goed rondkijkt vind je heel veel leuke dingen! ik heb daar een súúúúúper leuk (nep)leren jasje gekocht! ik ben dr echt heel blij mee!
Tip: koop een potje nagellak bij New Look, ze zijn superleuk, fijn, en blijft goed zitten! maar wel goed schudden voor je het aanbrengt!

RIVER ISLAND!
Ik er geen kleding gekocht maar opzich hebben ze daar wel  leuke dingen! wat ik wél heb gekocht is een hele leuke (winter) muts!(ll) kijk deze:
een panda muts haha, zo een die Katy Perry ook heeft!
duss, een goede Tip: kijk bij de accessoires, daar hebben ze heeeele leuke dingen!

OFFICE!
Een grote schoenenwinkel waar ze vooral heel veel sneakers hebben van Nike, Adidas en Vans! Office is een soort Engelse Pro Sport, waar ze eigenlijk nog meer schoenen hebben! als je daar geen schoenen vind.... Tip: mag je niet teveel geld uit geven? Office heeft ook een eigen merk in hun winkel, en die schoenen zijn ook heel fijn en leuk!

HARVEY NICHOLS!
Tja, wie gaat hier niet shoppen als ze in London zijn?
Harvey Nichols is een groot warenhuis met 3 verdiepingen kleren, 1 verdieping verzorging en 1 verdieping eten! de kleren zijn er wel duur, maar ja kan ook heel veel leuke dingen kopen bij de make-up op de verzorging afdeling! Tip: ga op de googste verdieping eten (lunchen) bij YoSushi! het is gewoon Japans eten met sushi en noodels en nasi enzo dat op bordjes zit, en dat moet je dan van een lopende band afpakken:



HARRODS!:
Het grootste warenhuis VAN DE WERELD! wie ken het niet, en wat vínd je hier niet??!!
In Harrods hebben ze echt ALLES! van kleding tot speelgoed, van Make-up tot voetbalschoenen van hondenvoer tot boeken en van Cupcakes tot Sneakers! Iedereen die in London is gaat naar Harrods! jij ook?

xoxo Diva!

Tip: als je naar een van de winkels wil, vraag het aan een taxichaffeur, of aan iemand die in een winkel werkt! Topshop, Riverisland, Office en New Look zitten allemaal in Oxford street! veel succues!

1 opmerking:

  1. London looks amazing!

    Just came across your blog!

    xoxo,

    colormenana.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen